LAPSH-Gjenevë / LEPA-Genève

Product loading Kapedan i gjeneratës

Kapedan i gjeneratës

CHF 8'000.-
Tërë gjenerata e vitit shkollor mban emrin tuaj (apo sipas kërkesës suaj) dhe do merrni një certifikate "Kapedan i gjeneratës" për vitin shkollor në fjalë. Vetëm një person për vit shkollor mund të dhurojë këtë shumë dhe të merr këtë titull.
Ajouter au panier Acheter CHF 8'000.-