LAPSH-Gjenevë / LEPA-Genève

Product loading Kapedan i një klase

Kapedan i një klase

CHF 1'000.-
Një klasë mban emrin tuaj (2 semestra) dhe do merrni një certifikate "Kapedan i një klasë" për vitin shkollor në fjalë. Vendndodhja e klasës mund të zgjidhet sipas mundësive (maksimum 14 dhurues për vit shkollor).
Ajouter au panier Acheter CHF 1'000.-